Gas en licht vergelijken Oosterblokker Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor is het slim om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Oosterblokker vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterblokker [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Drechterland (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Oosterblokker is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van deze website bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oosterblokker.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand ontdek je onze populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €100 – €220. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oosterblokker vegelijken. In het schema hieronder zie je de doorsnee tarieven voor verschillende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oosterblokker. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Drechterland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122 €133,5 €143,25
Tussenwoning €109 €138,75 €153 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152,5 €168,5 €179
2 onder 1 kap €145 €168,5 €183 €192,5
Vrijstaand €178 €200 €215,25 €223,75
Standaard €123,75 €145,75 €159 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Oosterblokker? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “een afwasteil gebruiken ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat gemakkelijk met onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er veel “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Halfweg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vandaag nog de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oosterblokker.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterblokker gaat gemakkelijk in een online omgeving. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Akkrum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oosterblokker is ook mogelijk door een belang te nemen in verantwoorde energiebronnen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oosterblokker vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten