Gas en licht vergelijken Akkrum Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Akkrum vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. D.m.v. de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Akkrum [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Heerenveen (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Akkrum doen de meesten bij één bedrijf. Middels gaslichtafsluiten.nl tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over gas licht Energiedirect.nl).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Akkrum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna vind je actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €115 – €225. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Akkrum vegelijken. Via de volgende tabel tref jij mogelijke energiekosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Akkrum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122,25 €131,5 €140,25
Tussenwoning €108,5 €139,25 €153,75 €163,25
Hoekwoning €129,5 €151,75 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €183,25 €193,75
Vrijstaand €177,75 €199,75 €213,5 €221,75
Doorsnee €124,25 €146 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Akkrum? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en/of Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Vaillant of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij snel op basis van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van interessante “groene” systemen die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Rijen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval nu de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je achterhaalt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Akkrum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Akkrum is simpelweg via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Kaag afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Akkrum is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Akkrum vergelijken Probleemloos een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen