Gas en licht vergelijken Ooij Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Ooij vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ooij [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Ubbergen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Ooij kan gemakkelijk bij één aanbieder. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk Clean Energy).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Ooij.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna vind je de huidige veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €120 – €240. Snel de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ooij vegelijken. Hieronder ontdek je de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ooij. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ubbergen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €120,25 €130,25 €142,75
Tussenwoning €106,75 €141,25 €153,5 €164,75
Hoekwoning €130,75 €149,75 €167 €178,75
2 onder 1 kap €145,75 €168,75 €183,25 €192,5
Vrijstaand €177,5 €198,25 €215,5 €223,75
Modaal €121,25 €144,25 €158,75 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Vaak is een stroomprobleem in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ooij? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij direct door het toepassen van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er allerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Haarlem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vlug de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald direct de goedkoopste maatschappij (die levert in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Ooij.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ooij werkt binnen no-time via internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Achthuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ooij? Doe dit door te beleggen in groene energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Ooij vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten