Gas en licht vergelijken Onnen Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Onnen vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Onnen [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Haren (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Onnen doe je wel bij één partij. Via de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check vergelijk Anode Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, wind, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Onnen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst bekijk jij actuele populaire energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €100 – €250. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Onnen vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de doorsnee tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Onnen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Haren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121 €132,75 €143,5
Tussenwoning €107,75 €141,5 €153,25 €164,75
Hoekwoning €131,25 €151,5 €169 €178,75
2 onder 1 kap €145,5 €169 €181,75 €193
Landhuis €176,5 €197,5 €212,5 €221,25
Modaal €121,5 €146,75 €161,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Onnen? Of je nu klant bent bij Budget Energie en/of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij ogenblikkelijk via onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je allerlei “groene” systemen die op lage kosten draaien. Onder andere biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Haaren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan onmiddellijk de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Onnen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer om die reden de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Onnen is vandaag nog via de pc. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms lager dan die voor consumenten. De compensatie kan toenemen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Achlum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Onnen? Dat kan door te beleggen in “groene” installaties als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Onnen vergelijken Nu een licht & gas contract afsluiten + aanvragen