Gas en licht vergelijken Oldetrijne Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Oldetrijne vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldetrijne [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Weststellingwerf (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Oldetrijne doe je wel bij één aanbieder. Dankzij de energievergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over korting bij Stedin).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, zon, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oldetrijne.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de opsomming zie je diverse veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen wel per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €95 en €150. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oldetrijne vegelijken. In de tabel detecteer je de modale kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oldetrijne. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het geschatte energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121,75 €131,75 €142,5
Tussenwoning €106,5 €138,75 €155 €162,75
Hoekwoning €130,5 €150,75 €168,25 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,75 €181,5 €194,5
Vrijstaand €178,75 €199,25 €214 €222,25
Modaal €123,5 €146,75 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaliter zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oldetrijne? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vandaag nog door het toepassen van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van allerlei groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Grubbenvorst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan eenvoudig de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende ratings

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recente meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Oldetrijne.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldetrijne is eenvoudig door het internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Aardenburg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oldetrijne kan natuurlijk door te gaan voor duurzame producten zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Oldetrijne vergelijken Snel online een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten