Gas en licht vergelijken Grubbenvorst Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Grubbenvorst vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door middel van de vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grubbenvorst [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Horst aan de Maas (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Grubbenvorst doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl vind je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Oxxio gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Grubbenvorst.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand ontdek je diverse populaire energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €120 en €200. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Grubbenvorst vegelijken. Hierna vind jij geschatte gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Grubbenvorst. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €120,5 €133,5 €141,5
Tussenwoning €107,75 €138,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €130,5 €151,5 €166,25 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €168 €183,25 €192,25
Bungalow €176,75 €198,5 €214 €223
Standaard €123 €145,5 €160 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Grubbenvorst? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat ogenblikkelijk op basis van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Zoutelande vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval à la minute de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Een deel van de contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Grubbenvorst.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grubbenvorst werkt direct door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Renswoude afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Grubbenvorst is ook mogelijk door te kiezen voor groene oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Grubbenvorst vergelijken Snel online een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten