Gas en licht vergelijken Oldeholtwolde Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Oldeholtwolde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Dankzij deze website kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldeholtwolde [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Weststellingwerf (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Oldeholtwolde kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van de vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over korting bij Pure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oldeholtwolde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? Onderstaand zie je actuele kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €115 – €160. Direct de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oldeholtwolde vegelijken. Via de volgende tabel tref jij aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oldeholtwolde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €122,25 €130,5 €143
Tussenwoning €107 €138,5 €154 €163
Hoekwoning €129,75 €151,25 €167,75 €179
2 onder 1 kap €145,5 €169,25 €184,5 €192,75
Landhuis €178,25 €198 €213 €221,25
Standaard €121,75 €145,5 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oldeholtwolde? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij vlug door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van allerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Grolloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste waardering

Veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Oldeholtwolde.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer als eerste de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldeholtwolde is à la minute in een online omgeving. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kan men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Aadorp afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oldeholtwolde? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke producten zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oldeholtwolde vergelijken Nu een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen