Gas en licht vergelijken Oldeholtpade Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Oldeholtpade vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Op basis van de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldeholtpade [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest onmisbare aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Weststellingwerf (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Oldeholtpade kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over korting bij Powerpeers).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit EU, zon, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oldeholtpade.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? Hierna tref jij de huidige vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per huis. De maandelijkse energierekening varieert tussen €75 tot €215. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oldeholtpade vegelijken. Hierna vind jij geschatte tarieven voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oldeholtpade. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122 €132,25 €142
Tussenwoning €106,75 €141,5 €154,25 €165,25
Hoekwoning €131,5 €151 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €184 €194,5
Vrijstaand €179,25 €197,5 €214,5 €221,5
Gemiddeld €123,75 €145,25 €160,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oldeholtpade? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijv. “neem een waterbespaarder ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit vlug door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit verschillende duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Groet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval direct de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt snel de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Beste recensies

Meer en meer huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oldeholtpade.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Controleer eerst de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldeholtpade werkt à la minute online. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in 2e Valthermond afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oldeholtpade kan natuurlijk door te gaan voor “groene” systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oldeholtpade vergelijken A la minute een licht & gas abonnement aanvragen & afsluiten