Gas en licht vergelijken Oirsbeek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het slim om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Oirsbeek vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oirsbeek [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Schinnen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Oirsbeek kan gemakkelijk bij één maatschappij. Via deze website tref je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over korting bij Innova Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit EU, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oirsbeek.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? Hieronder tref je de scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €90 – €165. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oirsbeek vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oirsbeek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Schinnen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123,5 €131,25 €140,75
Tussenwoning €108,25 €139,75 €152,5 €163,75
Hoekwoning €131,5 €152,5 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €182,5 €194
Landhuis €178 €197,75 €212,75 €224
Gemiddeld €123 €144,25 €160,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Oirsbeek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “led-lampen gebruiken ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je zonder problemen met onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig vind je interessante groene producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Grijpskerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Meer en meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oirsbeek.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oirsbeek kan eenvoudig via internet. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Noord-Holland afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oirsbeek? Doe dit door te beleggen in duurzame installaties als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oirsbeek vergelijken Nu een elektra & gas contract afsluiten + aanvragen