Gas en licht vergelijken Oeffelt Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oeffelt vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van onze tool kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oeffelt [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Boxmeer (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Oeffelt is gewoon mogelijk bij één organisatie. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl zie je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over korting bij Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, zon, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oeffelt.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder tref jij onze veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 – €175. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oeffelt vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je mogelijke tarieven voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oeffelt. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Boxmeer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €120,25 €132,5 €141,75
Tussenwoning €108,75 €138,25 €155,25 €165
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €169 €184,25 €194,5
Landhuis €176,25 €199,5 €213,5 €223,75
Gemiddeld €123 €147,25 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Oeffelt? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “let op het energielabel ” en “Het dak isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij onmiddellijk door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er diverse groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Gramsbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste ratings

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Oeffelt.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oeffelt kan moeiteloos door het internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zweeloo afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oeffelt? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oeffelt vergelijken Zonder moeite een gas en elektra contract aanvragen + afsluiten