Gas en licht vergelijken Odijk Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Odijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Via de vergelijker kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Odijk [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet in 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Bunnik (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Odijk doen de meesten bij één partij. Met behulp van deze website vind je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de stappen hieronder (of check korting bij De Vastelastenbond).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Odijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming detecteer je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €85 – €220. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Odijk vegelijken. In onderstaand schema detecteer je mogelijke tarieven voor verschillende type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Odijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Bunnik.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €122,25 €131,75 €141
Tussenwoning €109,5 €140,25 €153,25 €163
Hoekwoning €130,25 €152,25 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €181,25 €192,75
Vrijstaand €178,75 €199,25 €212,75 €223
Gemiddeld €123,5 €146,5 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Meestal is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Odijk? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “wassen op 30 graden ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je moeiteloos door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit interessante “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Goutum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan zonder problemen de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Veel contractanten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Odijk.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Odijk is direct door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn doorgaans lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Zwartebroek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Odijk gebeurt ook door te investeren in groene installaties als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Odijk vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten