Gas en licht vergelijken Goutum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het goed om te controleren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Goutum vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Goutum [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Leeuwarden (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Goutum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door middel van de vergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Enduris actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, zon, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Goutum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je diverse veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energienota varieert tussen €90 en €205. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Goutum vegelijken. In de tabel bekijk je de modale kosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Goutum. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123,5 €131,75 €141
Tussenwoning €109 €140,5 €153 €162,5
Hoekwoning €131,25 €151,75 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €181,75 €192,5
Vrijstaand €178,5 €200,25 €215,25 €222
Doorsnee €124,25 €145,25 €159,25 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Goutum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat binnen no-time met onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er diverse milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Zeerijp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan direct de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Goutum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Goutum kan meteen door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen groter worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Purmerland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Goutum? Doe dit door een belang te nemen in duurzame energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Goutum vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen