Gas en licht vergelijken Nuis Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Nuis vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Dankzij onze tool kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nuis [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Marum (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Nuis kan gelukkig wel bij één bedrijf. Via de energievergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Enduris).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nuis.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand achterhaal je diverse kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €115 – €190. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nuis vegelijken. Onderstaand vind je aannemelijke tarieven voor populaire soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nuis. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Marum.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,75 €130,5 €141
Tussenwoning €107 €141,5 €152,25 €163,75
Hoekwoning €131 €150 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €145,25 €167,25 €182 €191,25
Vrijstaand €177,5 €199,75 €214 €224,5
Gemiddeld €123,75 €147 €158,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nuis? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij eenvoudig aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er meerdere verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Goingarijp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Nuis.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nuis gaat direct via de pc. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan toenemen zodra je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Zuna afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nuis kan natuurlijk door een belang te nemen in duurzame energiebronnen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nuis vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen en afsluiten