Gas en licht vergelijken Goingarijp Direct leveranciers vergelijken en bespaar €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Goingarijp vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Goingarijp [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf uit de omgeving De Friese Meren (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Goingarijp doe je wel bij één aanbieder. Geholpen door de vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Powerpeers actietarief).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Goingarijp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? Hieronder tref je de veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energienota schommelt tussen €105 – €185. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Goingarijp vegelijken. Hierna ontdek je de gemiddelde energiekosten voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Goingarijp. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €120,5 €131,25 €141,25
Tussenwoning €109,5 €140,75 €154,75 €164,25
Hoekwoning €129,75 €151,75 €169 €177,5
2 onder 1 kap €147 €167,25 €184,25 €191,5
Bungalow €176,75 €198,25 €213,25 €223,5
Doorsnee €122 €145 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Goingarijp? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. O.a. “gebruik alleen A++ producten ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat binnen no-time aan de hand van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zalk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan ogenblikkelijk de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Goingarijp.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Goingarijp kan direct door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Polsbroek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Goingarijp gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Goingarijp vergelijken Nu een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen