Gas en licht vergelijken Notter Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar is het slim om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Notter vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Notter [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de regio Wierden (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Notter doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van deze website achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check actie van Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, wind, groen, grijs, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Notter.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna tref je de vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €100 tot €200. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Notter vegelijken. Hierna vind jij aannemelijke tarieven voor diverse woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Notter. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Wierden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121,75 €131 €141,5
Tussenwoning €107,5 €141,25 €155,5 €165,5
Hoekwoning €130,75 €149,5 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €184,25 €194
Bungalow €177,25 €197,75 €214,75 €224,25
Standaard €122,5 €145,75 €161 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Vaak zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Notter? Het maakt niet uit of je zit bij Engie en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos op basis van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van verschillende verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Goëngahuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt meteen de goedkoopste leverancier (die werken in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede recensies

Een deel van de huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Notter.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Notter werkt direct via internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Zuidzande afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Notter? Doe dit door te kiezen voor groene producten zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Notter vergelijken Makkelijk & snel een gas en licht abonnement aanvragen en afsluiten