Gas en licht vergelijken Goëngahuizen Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Goëngahuizen vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Goëngahuizen [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Smallingerland (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Goëngahuizen doe je wel bij één organisatie. Middels de energievergelijker bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vattenfall actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Goëngahuizen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Hierna zie je de huidige populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €120 – €190. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Goëngahuizen vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de gemiddelde prijzen voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Goëngahuizen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Smallingerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €121,75 €133,5 €140,75
Tussenwoning €108,5 €138,75 €155,5 €164
Hoekwoning €132 €149,5 €169 €177
2 onder 1 kap €146,25 €168 €183 €192,75
Bungalow €176,25 €197,75 €213 €223,25
Gemiddeld €123 €144,5 €159,75 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Goëngahuizen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat vlug door middel van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig zijn er velerlei milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. O.a. zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Zaandam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan eenvoudig de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Goëngahuizen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bekijk altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Goëngahuizen kan onmiddellijk via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk scherper dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Poederoijen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Goëngahuizen kan natuurlijk door een belang te nemen in groene installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Goëngahuizen vergelijken Snel online een gas en stroom abonnement afsluiten + aanvragen