Gas en licht vergelijken Noordbroek Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Noordbroek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door deze website kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noordbroek [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Menterwolde (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Noordbroek kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van onze tool detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek actie van Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Noordbroek.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE? In de kolommen hierna tref jij de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €95 en €160. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Noordbroek vegelijken. Onderstaand achterhaal je mogelijke prijzen voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Noordbroek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Menterwolde.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,5 €130,5 €140,5
Tussenwoning €108,75 €138,25 €155,25 €163,75
Hoekwoning €132 €150 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €145 €170,25 €182,75 €194,25
Landhuis €179 €199,5 €213,25 €222,5
Modaal €122,5 €144,25 €159,25 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n storing in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Noordbroek? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna zie je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit meteen aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Geulle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste waardering

Enkele mensen willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Hiervoor lees je het cijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Noordbroek.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noordbroek kan simpelweg via de pc. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn altijd lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zuid-Scharwoude afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Noordbroek kan natuurlijk door een belang te nemen in verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Noordbroek vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen + afsluiten