Gas en licht vergelijken Nisse Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Nisse vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nisse [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Borsele (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Nisse kan gemakkelijk bij één partij. Middels de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over actie van Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nisse.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal je actuele veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per huishouden. De maandelijkse energierekening varieert tussen €100 – €165. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nisse vegelijken. Via de volgende tabel vind je de nominale prijzen voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nisse. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Borsele.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €120,5 €133,5 €142
Tussenwoning €106,5 €140 €153,5 €164,75
Hoekwoning €130,5 €150,25 €169,5 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €182 €192,25
Vrijstaand €178 €200,5 €212,25 €223,25
Standaard €124 €144,5 €160,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nisse? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij snel met onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je verschillende milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Gemonde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval direct de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (actief in Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende recensies

Sommige mensen hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Nisse.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nisse werkt vandaag nog door het internet. We zien steeds meer B2B contracten. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden in het geval je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Zoelmond afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nisse gebeurt ook door geld te steken in duurzame systemen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Nisse vergelijken Gemakkelijk een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen