Gas en licht vergelijken Zoelmond Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Zoelmond vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zoelmond [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Buren (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Zoelmond kan gelukkig wel bij één partij. Via onze tool zie je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over beoordeling Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (wind, zon, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zoelmond.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? Hieronder ontdek je de veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per gezin. De maandelijkse energienota schommelt tussen €105 tot €150. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zoelmond vegelijken. Onderstaand zie je geschatte energiekosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zoelmond. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Buren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121,5 €131,75 €140,25
Tussenwoning €106,25 €141 €154,75 €163,75
Hoekwoning €129,5 €150 €169 €179
2 onder 1 kap €147 €167,5 €182,25 €194,5
Landhuis €179 €198,75 €215,5 €223,25
Doorsnee €124,5 €146 €160,75 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n storing in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zoelmond? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna detecteer je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Atag, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je moeiteloos door gebruik van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage zijn er diverse milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Papekop vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten met bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Meer en meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Zoelmond.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zoelmond gaat meteen via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen als je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Hoog Soeren afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Zoelmond? Dat kan door te investeren in milieuvriendelijke oplossingen als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zoelmond vergelijken A la minute een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten