Gas en licht vergelijken Niftrik Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik zie je terug in de energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Niftrik vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Niftrik [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de basis aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Wijchen (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Niftrik kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Qurrent).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Niftrik.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst vind je actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren behoorlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €120 en €220. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Niftrik vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de nominale tarieven voor populaire woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Niftrik. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Wijchen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,25 €132,75 €143
Tussenwoning €108 €138,5 €155 €163,25
Hoekwoning €130,25 €150 €169 €179,5
2 onder 1 kap €147,25 €169 €181,75 €192
Villa €177,25 €197,75 €212,75 €223,5
Doorsnee €122,75 €146 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Meestal is een stroomprobleem in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Niftrik? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en/of Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij moeiteloos middels onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er meerdere duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Gasselternijveenschemond vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een deel van de Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Niftrik.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Niftrik werkt meteen via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan toenemen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zeewolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Niftrik is ook mogelijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Niftrik vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen