Gas en licht vergelijken Nieuwlande Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar loont het om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Nieuwlande vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwlande [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Hoogeveen (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Nieuwlande doe je wel bij één partij. D.m.v. deze website vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Leon Zeewolde).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nieuwlande.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder achterhaal jij actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren nogal per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €85 en €195. Nu de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuwlande vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je geschatte prijzen voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwlande. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €122,5 €131,25 €140,5
Tussenwoning €108,25 €141,25 €152,75 €163
Hoekwoning €129,25 €150 €168,25 €177,5
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €182,25 €191,25
Bungalow €176,75 €197,75 €213,5 €223,75
Modaal €124,5 €145 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuwlande? Dit is niet afhankelijk van Engie of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “led-lampen gebruiken ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Remeha, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je probleemloos op basis van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van velerlei verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Neem nou warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Garminge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan meteen de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten met bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nieuwlande.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwlande is à la minute via de pc. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Zandeweer afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwlande kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Nieuwlande vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten