Gas en licht vergelijken Nieuwe Wetering Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nieuwe Wetering vergelijken? Voer je adres en energieverbruik in. Aan de hand van onze tool kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwe Wetering [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Kaag en Braassem (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Nieuwe Wetering kan gemakkelijk bij één bedrijf. Dankzij onze tool vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Allure Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit EU, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuwe Wetering.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand vind je onze meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota varieert tussen €85 tot €225. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nieuwe Wetering vegelijken. In de tabel detecteer je geschatte gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwe Wetering. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Kaag en Braassem.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €123,25 €130,75 €140,5
Tussenwoning €107,75 €141 €154,5 €162,75
Hoekwoning €132 €150,75 €166,5 €178,75
2 onder 1 kap €145 €169 €181,5 €192,25
Villa €178 €198 €212,75 €222,75
Standaard €121,25 €147,25 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuwe Wetering? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je direct door gebruik van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er allerlei verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Formerum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuwe Wetering.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwe Wetering kan probleemloos online. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Woudrichem afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwe Wetering is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Nieuwe Wetering vergelijken Snel een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen