Gas en licht vergelijken Nieuw-Buinen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het slim om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nieuw-Buinen vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. Middels de vergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Buinen [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Borger-Odoorn (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Buinen doen de meesten bij één aanbieder. Door gebruik te maken van onze tool detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk energie via UnitedConsumers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuw-Buinen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is passend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder tref jij de huidige populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €100 tot €250. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuw-Buinen vegelijken. In de tabel zie je de modale energiekosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Buinen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123,25 €130,75 €140,25
Tussenwoning €108,5 €140,5 €155 €163,25
Hoekwoning €130,75 €149,75 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €182,5 €193
Bungalow €176,25 €197,75 €212,25 €224,25
Doorsnee €123,25 €146 €160,75 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Buinen? Of je nu klant bent bij Eneco en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Bijv. pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Feerwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan ogenblikkelijk de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Nieuw-Buinen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Buinen kan snel door het internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Wolphaartsdijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Nieuw-Buinen kan natuurlijk door een belang te nemen in groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zodoende draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Nieuw-Buinen vergelijken A la minute een licht & gas contract afsluiten & aanvragen