Gas en licht vergelijken Feerwerd Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas zie je terug in de energienota. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Feerwerd vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Feerwerd [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Winsum (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Feerwerd doe je wel bij één leverancier. Door middel van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check Leon Zeewolde welkomstkorting juni 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, wind, groen, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Feerwerd.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst vind je de huidige vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €80 tot €190. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Feerwerd vegelijken. In de tabel tref je aannemelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Feerwerd. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Winsum.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €122,75 €132,5 €141,25
Tussenwoning €108 €139,25 €153,25 €162,75
Hoekwoning €131,25 €151,25 €169 €177
2 onder 1 kap €145,5 €168 €183,5 €192,75
Vrijstaand €177 €199,5 €212,25 €221,5
Gemiddeld €124 €147 €160,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Feerwerd? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en/of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat eenvoudig door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er diverse groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Wierum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval onmiddellijk de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het cijfer en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Feerwerd.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer om die reden het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Feerwerd kan à la minute via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Ossenisse afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Feerwerd? Doe dit door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Feerwerd vergelijken Snel een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten