Gas en licht vergelijken Muntendam Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Muntendam vergelijken? Geef je woongegevens en ook geschatte verbruik in. D.m.v. deze website kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Muntendam [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Menterwolde (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Muntendam kan gemakkelijk bij één leverancier. Op basis van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk energie van Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit NL, zon, groen uit EU, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Muntendam.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? Hieronder zie je onze veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 – €200. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Muntendam vegelijken. In de tabel tref je aannemelijke prijzen voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Muntendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het verwachte energieverbruik in de regio Menterwolde.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €120,25 €132,75 €143,25
Tussenwoning €107,5 €141,5 €152,25 €165,5
Hoekwoning €130,5 €149,75 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €168 €184,25 €192,5
Landhuis €176,5 €200,5 €215,5 €223,5
Standaard €122,25 €144,25 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Muntendam? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit à la minute door gebruik van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van velerlei groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Enschede vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan onmiddellijk de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt direct de goedkoopste maatschappij (actief in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Een deel van de huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Muntendam.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Muntendam kan snel online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Wilp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Muntendam? Dat kan door te kiezen voor duurzame installaties zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Muntendam vergelijken Snel een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen