Gas en licht vergelijken Moorveld Nu leveranciers vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Daarom is het verstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Moorveld vergelijken? Voer je adres plus energieverbruik in. D.m.v. deze website kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Moorveld [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Meerssen (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Moorveld kan gelukkig wel bij één bedrijf. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek energie van Pure Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Moorveld.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? Onderstaand bekijk jij de meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per huis. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €120 – €150. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Moorveld vegelijken. In het schema hieronder ontdek je geschatte kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Moorveld. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Meerssen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €121 €133 €140,5
Tussenwoning €108,25 €141 €153 €164
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €168,25 €184,5 €193,25
Vrijstaand €177 €199 €215 €224
Standaard €123,75 €144,5 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Moorveld? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat meteen door middel van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er diverse groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Emmen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan onmiddellijk de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het klantcijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Moorveld.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Moorveld is zonder problemen via internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden als je meer gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Wilbertoord afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Moorveld? Doe dit door te gaan voor “groene” installaties zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Moorveld vergelijken Simpel een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen