Gas en licht vergelijken Montfoort Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energiekosten. Daarom is het slim om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Montfoort vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Geholpen door onze tool kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Montfoort [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Montfoort (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Montfoort kan gemakkelijk bij één partij. Via de vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg de stappen hieronder (of check energie van NLE).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Montfoort.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? Onderstaand tref jij de huidige vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €110 tot €240. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Montfoort vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de doorsnee energiekosten voor populaire woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Montfoort. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Montfoort.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,75 €130,5 €142,75
Tussenwoning €109,25 €140 €154,75 €163,5
Hoekwoning €131 €149,25 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €184 €191,5
Vrijstaand €179,25 €197,5 €215 €221,75
Gemiddeld €123,5 €147 €161,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Montfoort? Of je nu klant bent bij Fenor of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “nemen van ledverlichting ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig door het toepassen van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er veel verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Elshout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval direct de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt nu de goedkoopste maatschappij (die werken in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Een deel van de woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Montfoort.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Montfoort werkt moeiteloos via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Wijnandsrade afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Montfoort? Dat kan door te gaan voor verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Montfoort vergelijken Zonder moeite een gas en licht abonnement afsluiten & aanvragen