Gas en licht vergelijken Molenhoek Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas zie je terug in jouw energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Molenhoek vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Dankzij de energievergelijker kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Molenhoek [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Mook en Middelaar (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Molenhoek kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van onze tool achterhaal je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie van Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Molenhoek.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de opsomming bekijk je actuele veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 en €150. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Molenhoek vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij geschatte energiekosten voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Molenhoek. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Mook en Middelaar.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €123,5 €130,25 €142,75
Tussenwoning €108,25 €139,75 €152,25 €163
Hoekwoning €132,25 €149,75 €166,5 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €168 €181,5 €192
Vrijstaand €176,75 €197,5 €212,5 €223
Doorsnee €122,25 €146,5 €160,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Molenhoek? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Hieronder tref je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “wassen op 30 graden ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat moeiteloos door middel van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er meerdere duurzame installaties die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Ellemeet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Steeds meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Molenhoek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check daarom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Molenhoek kan simpelweg door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wijk aan Zee afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Molenhoek? Dat kan door te beleggen in “groene” oplossingen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Molenhoek vergelijken Zonder moeite een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten