Gas en licht vergelijken Miedum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Miedum vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Miedum [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Leeuwarden (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Miedum is gewoon mogelijk bij één leverancier. Op basis van deze website bekijk jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over prijzen vergelijken van RENDO Netwerken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, grijs, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Miedum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk jij actuele veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €80 en €250. Direct de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Miedum vegelijken. In de tabel tref je mogelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Miedum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref je het geschatte energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,5 €133 €141,75
Tussenwoning €107 €140 €154,75 €165
Hoekwoning €132 €151,5 €166,25 €177
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €184 €193
Landhuis €179,5 €200,5 €212,75 €221,5
Modaal €124,25 €144,5 €159,5 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Miedum? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “een goede thermoskan gebruiken ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij onmiddellijk door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van velerlei duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Egchel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen als groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Steeds meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Miedum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Miedum werkt ogenblikkelijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn altijd lager dan de particuliere tarieven. De compensatie kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wetsens afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Miedum gebeurt ook door te investeren in verantwoorde producten zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Miedum vergelijken Snel online een gas & licht contract afsluiten en aanvragen