Gas en licht vergelijken Middenmeer Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in je energierekening. Om die reden loont het om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Middenmeer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Middenmeer [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Hollands Kroon (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Middenmeer doe je wel bij één maatschappij. Via de gaslicht-vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek prijzen vergelijken van Vrijopnaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, grijs, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Middenmeer.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst achterhaal jij onze top gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energienota varieert tussen €95 en €180. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Middenmeer vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke prijzen voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Middenmeer. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €120,25 €130,25 €140,25
Tussenwoning €107,5 €141,5 €155 €162,5
Hoekwoning €129,5 €152,5 €168,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,25 €182,25 €192,25
Vrijstaand €178,5 €199 €215 €223,75
Doorsnee €121,25 €145 €159,5 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Middenmeer? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een afwasteil gebruiken ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij probleemloos op basis van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Eesterga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor check je het eindcijfer en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Middenmeer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Middenmeer werkt moeiteloos via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden als je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Westkapelle afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: bedrijven maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Middenmeer? Dat kan door te gaan voor duurzame installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Middenmeer vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten