Gas en licht vergelijken Meteren Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Meteren vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Meteren [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Geldermalsen (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Meteren doe je wel bij één leverancier. Door middel van onze tool vind jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over prijzen vergelijken van NLE).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Meteren.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk je actuele veel gekozen pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €90 tot €165. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit via de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Meteren vegelijken. In de tabel tref jij de modale tarieven voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Meteren. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Geldermalsen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,75 €130,25 €141,25
Tussenwoning €108,75 €139,5 €153,5 €164,5
Hoekwoning €131,5 €149,5 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €182,75 €192,75
Villa €179 €197,25 €213 €223,25
Gemiddeld €122,25 €147,5 €159 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Meestal zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Meteren? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en/of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website ontdek je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “een efficiënte douchekop kopen ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij direct via ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op dit moment kun jij gebruik maken van meerdere milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Eemshaven vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Meteren.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Meteren is gemakkelijk via internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn vaak scherper dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Westerhaar-Vriezenveensewijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Meteren kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Meteren vergelijken Zonder moeite een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten