Gas en licht vergelijken Eemshaven Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Eemshaven vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eemshaven [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Eemsmond (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Eemshaven doe je wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van deze website vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Energieflex aanbieding).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, wind, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eemshaven.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand detecteer je de veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per gezin. De maandelijkse energielasten varieert tussen €120 en €235. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eemshaven vegelijken. In de tabel tref jij de nominale tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eemshaven. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref je het geschatte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122,75 €132,25 €141
Tussenwoning €108,25 €140,75 €153,75 €163,5
Hoekwoning €132,5 €149,5 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €170 €183,75 €192
Landhuis €176,5 €198 €213,75 €222,75
Standaard €124,25 €144,75 €160 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Eemshaven? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna tref jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij meteen via onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik vind je interessante duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Wanneperveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan direct de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft probleemloos de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Hiervoor lees je het eindcijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Eemshaven.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eemshaven kan binnen no-time online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energiekosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen zodra je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Odijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Eemshaven gebeurt ook door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Eemshaven vergelijken Snel online een gas & licht contract afsluiten + aanvragen