Gas en licht vergelijken Melissant Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Daarom loont het om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Melissant vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. Door middel van de energievergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Melissant [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Goeree-Overflakkee (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Melissant is gewoon mogelijk bij één organisatie. Aan de hand van de energievergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over prijzen vergelijken van Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Melissant.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal jij de huidige populaire energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €95 en €230. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Melissant vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de modale kosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Melissant. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,25 €132,75 €140,5
Tussenwoning €107,25 €139 €155,25 €165,25
Hoekwoning €130,75 €149,5 €168,5 €178,5
2 onder 1 kap €146 €168,25 €181,5 €194
Landhuis €177,5 €199,75 €215 €222,75
Gemiddeld €122,75 €145,5 €158,5 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaliter is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Melissant? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijv. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je vlug aan de hand van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik vind je interessante milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Ee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan nu de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Steeds meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Melissant.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Melissant kan vandaag nog via de pc. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Westdorpe afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Melissant gebeurt ook door te investeren in “groene” installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Melissant vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen