Gas en licht vergelijken Ee Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Ee vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ee [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Dongeradeel (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Ee is gewoon mogelijk bij één organisatie. Geholpen door deze website detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Budget Energie aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, zon, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ee.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de volgende lijst detecteer je de huidige kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €100 – €230. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ee vegelijken. Hieronder zie je mogelijke energiekosten voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ee. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,25 €133,5 €143
Tussenwoning €107,75 €139,25 €152,75 €162,75
Hoekwoning €129,25 €152,5 €167,25 €177,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,5 €181,25 €191,25
Bungalow €179,25 €200,5 €214 €222,5
Standaard €121,75 €144,75 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ee? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “kouder douchen ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij direct op basis van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit veel groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Wadenoijen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vandaag nog de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet snel de goedkoopste aanbieder (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Ee.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ee gaat eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Nunhem afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ee? Dat kan door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ee vergelijken Snel online een gas en stroom abonnement aanvragen + afsluiten