Gas en licht vergelijken Nunhem Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierdoor loont het om te zien welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Nunhem vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nunhem [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Leudal (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nunhem kan gelukkig wel bij één partij. Op basis van de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over actie van RENDO Netwerken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Nunhem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? Onderstaand tref je diverse top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €120 – €150. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nunhem vegelijken. Hierna bekijk jij de gemiddelde kosten voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nunhem. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Leudal.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €122,75 €132,75 €140,75
Tussenwoning €107,25 €141,25 €154,25 €165,5
Hoekwoning €129,5 €151,5 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €183 €193,75
Vrijstaand €177 €199,75 €215,5 €224,25
Doorsnee €122,75 €147,25 €161,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nunhem? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota beperken kan op verschillende manieren. Hieronder vind je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij vandaag nog aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Vandaag de dag vind je verschillende groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Gorinchem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met 0windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Nunhem.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nunhem werkt zonder problemen online. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zutphen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nunhem? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Nunhem vergelijken Eenvoudig een gas en elektra abonnement afsluiten en aanvragen