Gas en licht vergelijken Marrum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Marrum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Marrum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Ferwerderadiel (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Marrum doen de meesten bij één organisatie. Via de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over energie vergelijken bij Vrijopnaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (grijs, wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Marrum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna ontdek je de huidige veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €85 tot €195. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Marrum vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de nominale gas-licht kosten voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Marrum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,5 €130,25 €142,75
Tussenwoning €107,75 €139,5 €153,25 €165,5
Hoekwoning €132 €149,25 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €169,5 €182,25 €192,25
Vrijstaand €178,25 €199,5 €213 €222,75
Gemiddeld €123,5 €145,5 €158,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Marrum? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand vind jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “het gebruik van lichtdimmers ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij binnen no-time via onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Drunen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan simpelweg de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Marrum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Marrum kan snel via internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Wehe-den Hoorn afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Marrum kan natuurlijk door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Marrum vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten