Gas en licht vergelijken Drunen Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Drunen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drunen [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Heusden (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Drunen doen de meesten bij één aanbieder. Via deze website zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over NLE variabel tarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, wind, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Drunen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de opsomming vind je de huidige kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €120 en €150. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Drunen vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de nominale tarieven voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Drunen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Heusden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122 €132,75 €141,25
Tussenwoning €109 €140,5 €154 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €181,25 €191,5
Landhuis €177,25 €198,75 €214,25 €223,75
Doorsnee €124,5 €147,5 €160,75 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Drunen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en/of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat eenvoudig aan de hand van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Vriescheloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste reviews

Steeds meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Drunen.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drunen kan eenvoudig door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Noord-Sleen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Drunen? Doe dit door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Drunen vergelijken Simpel een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen