Gas en licht vergelijken Margraten Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Margraten vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door onze tool kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Margraten [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Eijsden-Margraten (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Margraten is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van de vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie vergelijken bij Innova Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Margraten.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst tref jij actuele veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €100 – €195. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Margraten vegelijken. Onderstaand tref je de gemiddelde prijzen voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Margraten. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €120,5 €132 €143,5
Tussenwoning €107,25 €139,75 €153,5 €162,75
Hoekwoning €129,75 €152 €167,75 €178,5
2 onder 1 kap €146,75 €168 €182,75 €192,5
Landhuis €177,75 €197,75 €213,75 €224,25
Doorsnee €123,5 €147,5 €160 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Margraten? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je nu door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Driel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Enkele huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en recente meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Margraten.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Margraten kan gemakkelijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden in het geval je veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Waskemeer afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Margraten? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Margraten vergelijken Nu een gas en stroom contract aanvragen + afsluiten