Gas en licht vergelijken Maasbree Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt zie je terug in de energiekosten. Daarom is het goed om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Maasbree vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maasbree [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Peel en Maas (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Maasbree doe je wel bij één leverancier. Via onze tool vind je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen naar Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, grijs, zon, wind, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Maasbree.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is gepast bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? In de volgende lijst zie je een aantal kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €105 en €210. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Maasbree vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de doorsnee gas-licht kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Maasbree. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €133,25 €142,5
Tussenwoning €109 €141,25 €155 €165
Hoekwoning €129,25 €149,75 €169 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €184,25 €193,25
Villa €177,75 €200 €215,25 €221,25
Standaard €124,5 €145,25 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Maasbree? Of je nu klant bent bij DELTA en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna vind jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “let op het energielabel ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat moeiteloos door middel van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van meerdere duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Doniaga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van o.a. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Enkele contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Maasbree.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maasbree werkt moeiteloos via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Wamel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Maasbree? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Maasbree vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen