Gas en licht vergelijken Wamel Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Hierom is het goed om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Wamel vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wamel [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom West Maas en Waal (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Wamel kan gemakkelijk bij één partij. Middels de vergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek overstapbonus Enduris).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, groen uit EU, grijs, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wamel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE? Onderstaand ontdek je actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €105 – €190. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wamel vegelijken. Onderstaand achterhaal je de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wamel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio West Maas en Waal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,25 €132,25 €141,25
Tussenwoning €108,5 €138,5 €153,5 €162,75
Hoekwoning €129,75 €152,25 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €145 €168,75 €184,5 €194
Vrijstaand €178,75 €200 €213,25 €223
Gemiddeld €122,75 €147,25 €161 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Wamel? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand detecteer je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij eenvoudig door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit allerlei verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nieuwvliet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan probleemloos de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste waardering

Steeds meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen check je de totale beoordeling en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Wamel.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wamel kan à la minute via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Goudswaard afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wamel gebeurt ook door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Wamel vergelijken Nu een gas & licht contract aanvragen & afsluiten