Gas en licht vergelijken Loënga Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Loënga vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Middels deze website kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Loënga [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Loënga kan gemakkelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van de energievergelijker achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check overstappen naar Anode Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Loënga.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand achterhaal je actuele veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €100 en €185. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Loënga vegelijken. Onderstaand tref jij mogelijke tarieven voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Loënga. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €120,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €109,5 €138,75 €152,75 €164
Hoekwoning €130 €150,25 €168,5 €179
2 onder 1 kap €146,25 €170 €182 €192
Vrijstaand €178,5 €198,25 €214,25 €223,25
Gemiddeld €123,25 €146,5 €160,25 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Loënga? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een efficiënte douchekop kopen ” en “De gordijnen dicht doen.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat vlug met onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Den Helder vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval probleemloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste comments van afnemers voor energiebedrijven Loënga.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check dus de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Loënga kan vlug via de pc. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Vorchten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Loënga gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke systemen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Loënga vergelijken Direct een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen