Gas en licht vergelijken Lobith Nu leveranciers vergelijken en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Lobith vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van deze website kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lobith [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Rijnwaarden (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Lobith kan gemakkelijk bij één bedrijf. Met behulp van de vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Endinet Groep voor gas en stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, co2 gecompenseerd, grijs, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Lobith.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna tref je onze populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 tot €190. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lobith vegelijken. In het schema hieronder vind jij de doorsnee prijzen voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lobith. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Rijnwaarden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,5 €133,5 €142,5
Tussenwoning €109,25 €139,5 €154 €164
Hoekwoning €132 €149,25 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €183,5 €191,75
Landhuis €178,5 €199,5 €215,25 €223,5
Standaard €123 €145,25 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lobith? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website tref jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij eenvoudig door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Den Bommel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan vandaag nog de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Een deel van de Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en nieuwe beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Lobith.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lobith werkt ogenblikkelijk door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Voorhout afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lobith gebeurt ook door te kiezen voor duurzame installaties zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Lobith vergelijken Zonder moeite een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen