Gas en licht vergelijken Linne Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Linne vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Middels deze website kun jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Linne [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf werkzaam rondom Maasgouw (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Linne doen de meesten bij één aanbieder. Middels onze tool zie je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check UnitedConsumers voor gas en stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit EU, zon, groen, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Linne.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Onderstaand vind je onze vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €110 en €240. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Linne vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke tarieven voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Linne. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Maasgouw.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €109 €140,75 €153,75 €164
Hoekwoning €129,5 €150,75 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €169 €182,75 €194,25
Villa €176,5 €198,75 €212,75 €224,25
Gemiddeld €122,25 €144,25 €160 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n storing heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Linne? Of je nu stroom afneemt bij Engie en/of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je moeiteloos op basis van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit veel verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Deinum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan ogenblikkelijk de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste ratings

Enkele huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en betrouwbare reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Linne.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Linne kan snel via internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Vlodrop afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Linne? Doe dit door te kiezen voor “groene” energiebronnen als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Linne vergelijken Vandaag nog een gas en elektra abonnement aanvragen en afsluiten