Gas en licht vergelijken Lichtaard Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Lichtaard vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lichtaard [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Ferwerderadiel (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Lichtaard doe je wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de energievergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Engie voor gas en stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lichtaard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder detecteer je onze top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €120 tot €170. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lichtaard vegelijken. In de tabel achterhaal je de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lichtaard. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122 €133 €140,25
Tussenwoning €108 €138,5 €154,75 €163,5
Hoekwoning €132,25 €151,5 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €182,75 €191,75
Villa €177 €197,5 €212,75 €223,25
Gemiddeld €123,25 €144,25 €161,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaliter zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lichtaard? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Rolluiken gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je eenvoudig op basis van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket De Steeg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval à la minute de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem daarvoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Enkele huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Lichtaard.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lichtaard gaat zonder problemen via internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Vijlen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Lichtaard is ook mogelijk door een belang te nemen in groene oplossingen als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Lichtaard vergelijken A la minute een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen