Gas en licht vergelijken Leutingewolde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden loont het om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Leutingewolde vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leutingewolde [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Noordenveld (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Leutingewolde kan gelukkig wel bij één partij. Via deze website bekijk je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over DELTA voor gas en stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Leutingewolde.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna bekijk jij onze top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 – €165. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Leutingewolde vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de doorsnee kosten voor verschillende klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Leutingewolde. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Noordenveld.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,5 €130,25 €143,5
Tussenwoning €109 €140,5 €153,75 €163,25
Hoekwoning €132,5 €152 €169,25 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €182 €194,25
Villa €179,5 €199,75 €215,25 €222,25
Doorsnee €124,5 €145,5 €161 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Vaak is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Leutingewolde? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit à la minute door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket De Pol vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan à la minute de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt meteen de goedkoopste maatschappij (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen lees je het cijfer en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Leutingewolde.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leutingewolde werkt vandaag nog in een online omgeving. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Vierhouten afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Leutingewolde? Dat kan door te beleggen in duurzame producten zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Leutingewolde vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten