Gas en licht vergelijken Lemiers Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar loont het om te bekijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Lemiers vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lemiers [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de regio Vaals (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Lemiers doe je wel bij één aanbieder. Op basis van gaslichtafsluiten.nl vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Stedin voor gas en licht).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lemiers.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind jij actuele meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energierekening varieert tussen €110 – €240. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Lemiers vegelijken. In onderstaand schema tref je aannemelijke kosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lemiers. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Vaals.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €122,75 €132 €140,5
Tussenwoning €109,5 €140 €154 €164,5
Hoekwoning €130,25 €150 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €167,5 €184 €194
Villa €177 €199,75 €213 €222,75
Modaal €123,25 €145,75 €161,25 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lemiers? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en/of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken kan op verschillende manieren. Hieronder vind je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “het gebruik van lichtdimmers ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit vandaag nog via onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage bestaan er diverse duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket De Hoeve vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van onder andere windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Opvallend veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Lemiers.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lemiers gaat moeiteloos via de pc. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Velserbroek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Lemiers kan natuurlijk door te investeren in duurzame producten zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zodoende draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Lemiers vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten