Gas en licht vergelijken Leermens Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Vandaar is het verstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Leermens vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leermens [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom Loppersum (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Leermens doen de meesten bij één bedrijf. Door middel van deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Leon Zeewolde voor gas en licht).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Leermens.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten december 2023

Ken jij Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? Hierna vind jij de populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €75 – €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Leermens vegelijken. Hieronder detecteer je de gemiddelde kosten voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Leermens. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Loppersum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122,5 €133,5 €141
Tussenwoning €107,25 €139,75 €155 €165,25
Hoekwoning €131,5 €149,25 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €184,5 €194
Vrijstaand €177,75 €199,75 €213,5 €224
Doorsnee €124,25 €145,25 €160 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Leermens? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna zie je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat ogenblikkelijk middels onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Dalfsen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan simpelweg de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste beoordeling

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Leermens.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leermens werkt meteen in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Veenendaal afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke gebruikers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Leermens is ook mogelijk door te beleggen in duurzame energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Leermens vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten