Gas en licht vergelijken Leens Direct leveranciers vergelijken en bespaar €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Leens vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leens [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie De Marne (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Leens doe je wel bij één partij. D.m.v. onze tool vind je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Huismerk Energie voor gas en licht).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Leens.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je onze scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per huis. De maandelijkse energielasten varieert tussen €110 en €195. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Leens vegelijken. In de tabel achterhaal je de nominale kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Leens. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Marne.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,5 €130,5 €142,75
Tussenwoning €107,25 €138,25 €155,5 €165,25
Hoekwoning €129,75 €150 €167,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €183 €193
Villa €177,75 €197,25 €213,25 €223,5
Standaard €122,5 €145,25 €158,75 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Leens? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij probleemloos d.m.v. ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage kan je profiteren van interessante duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Dalen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan simpelweg de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier (die werken in Groningen) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de “duurzame energie” bron. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste ratings

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Leens.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leens werkt zonder problemen door het internet. We zien steeds meer B2B contracten. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen in het geval je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Vasse afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Leens kan natuurlijk door te kiezen voor groene oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Leens vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten