Gas en licht vergelijken Lauwerzijl Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Lauwerzijl vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lauwerzijl [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Zuidhorn (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Lauwerzijl kan gelukkig wel bij één organisatie. Middels onze tool zie je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Engie voor gas en licht).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lauwerzijl.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna vind jij de veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €110 tot €195. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lauwerzijl vegelijken. Hieronder achterhaal je aannemelijke prijzen voor verschillende type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lauwerzijl. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,25 €133 €142,25
Tussenwoning €107,5 €138,25 €152,75 €164,5
Hoekwoning €132,25 €152 €168 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €184,5 €191,25
Landhuis €176,25 €200 €214,25 €222,5
Modaal €122,5 €147,5 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (o.a. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Doorgaans is zo’n storing in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Lauwerzijl? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna tref jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Dekens op de bank leggen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je à la minute via onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment vind je verschillende groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In ons land vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Culemborg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste beoordeling

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Lauwerzijl.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lauwerzijl kan eenvoudig door het internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Valthermond afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lauwerzijl? Dat kan door te gaan voor groene oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Lauwerzijl vergelijken Eenvoudig een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten