Gas en licht vergelijken Lauwersoog Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Lauwersoog vergelijken? Voer je adres plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door deze website kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lauwersoog [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom De Marne (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Lauwersoog doen de meesten bij één organisatie. Door middel van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Energieflex voor gas en licht).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lauwersoog.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Eneco, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna tref jij de meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €110 – €160. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Lauwersoog vegelijken. Hierna bekijk jij aannemelijke kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lauwersoog. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio De Marne.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121,5 €130,75 €140,75
Tussenwoning €107,75 €139 €154,75 €165,5
Hoekwoning €132 €149,5 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €181,25 €191,25
Vrijstaand €178,5 €200,5 €215 €224,5
Doorsnee €124 €145,25 €160,25 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lauwersoog? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat nu door middel van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Cuijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Meer en meer huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Lauwersoog.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lauwersoog gaat moeiteloos via de pc. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen als je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Valthe afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Lauwersoog is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke producten als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Lauwersoog vergelijken Gemakkelijk een gas en licht contract afsluiten en aanvragen